13 Eylül 2011 Salı

Six-pack hakkımız söke söke alırız...

Yaşasın sonunda erkekler de resmi olarak meta oldu!

Evet hanımlar, kıllı göbeğe talim geçen onca yıldan sonra Kıvanç, Türk erkeğinin standartlarını yükseltti (yoksa olması gereken düzeye mi çekti diyelim?)

Sana six-pack çok yakışıyor
Türk kadının yıllardır gönlünden geçirip de dillendiremediği hatlar, Calvin Klein'in sürreal ecnebiliğinden sıyrılıp, Kuzey Güney dizisinde yadsınamaz bir biçimde bir Türk erkeğinde ete kemiğe büründü...

Victoria's Secret mankenlerine bakıp, günde 10 saat ofiste dirsek çürüten sevgilisine, karısına inceden laf sokan, burun kıvıran Türk erkeği acaba şimdi masaya six pack'lerini sürebilecek mi? Özetle erkeklerin Alessandra Ambrosio'su varsa kadınların da artık taş gibi Kıvanç'ı var... Özet'in de özeti: Hodri meydan!

Spor salonlarını, estetisyenleri, diyetisyenleri doldurma sırası nihayet erkeklere gelmiş görünüyor (Allah'ın sopası yok!)

Merak ediyorum erkeklerin iradesi bu zorlu sınavı-günde 2 öğün salataya talim edip haftanın en az 3 gününü spor salonunda geçirmek- verebilir mi? Bir cheesecake'i, 5 kişi paylaşmanın hikmetine nihayet onlar da vakıf olacak- gerçek kadın-erkek eşitliği bu olsa gerek...

Epilasyon, manikür, pedikür zaten çoğu erkek için bir standart haline gelmişti, dua etsinler de Kıvanç makyaja, botox'a ve en mühimi mezoterapiye başlamasın!

1 yorum:

Ferhat Bayram dedi ki...

alin bakalim :D