14 Mayıs 2013 Salı

Dünlük hayattan bunları öğrendi - Against Moldovya against Malta

- Gerçek zenginlik yan yana duran iki bulaşık makinasına sahip olmaktır. Bulaşık makinası boşaltmadan geçen bir hayat, dolu dolu yaşanmıştır.

-Tüm pilotlar Fatih Terim İngilizcesi konuşur, anlamaya çalışma. Don't see the back, see the front... See everythings .

- Bankanın güvenlik için internet şifreni zorla değiştirtmesi hayatında başlayacak ve saç baş yoldurtacak kaosun habercisidir, hazırlıklı ol. Anlaşılan o ki güvenlik statejisinin kilit noktası senin de şifreni tamemen unutman. Bilmemek mutluluktur, unutmayı unutma!

- Telefon değiştirmek ev taşımaktan, boşanmaktan ya da iş değiştirmekten daha travmatiktir. Direnme, ruhunun çıktığı bu yolculukta ezber boz, sıfırdan başla, hayatına reset at.

- Jöle yaparken kullandığın kapları doğrudan musluğa boşaltmadan önce, eğer musluk borusu sökmeyi bilmiyorsan 2 kere düşün.

- Yumurtasız kek, kurabiye, poğaça; kırıksız saç diye birşey yoktur. İnternetteki tüm tarifleri denesen bile unlu mamülün sonu çöp kutusu, senin döndüğün nokta bakmadan yumurta kırmaya çalışmak olur. Ya yumurta ile barış ya da iyi bir pastane bul.

- Nohutu yumuşasın diye kaloriferin üstüne bırakman ve 3 gün tutman çimlenmesi ile sonuçlanır. "Amaaan yarın pişiririm"ciysen kendini ve rütbeni bil, pizzanı söyle, ekmeğine nutellanını sür otur ye.

- Alkolün dibine vurup kaygan bir barın üstünde dans eden bir arkadaşın varsa yan gruptaki insanların ve ortalarında duran votka şişesinin üstüne düşmesi an meselesidir. Eğlenceyi kaçırmak istemiyorsan boş bulunup sağa sola bakma, odaklan ve sabırla doğru anın gelmesini bekle. Paçasından tutmaya çalışmaksa sonucu değiştirmez, boş yere dikkatini dağıtma, anı yakala.





Hiç yorum yok: