8 Mart 2013 Cuma

AKP'li başkanının sözleriyle şiddete start verildi sayın seyirciler

Gündemi genelde olabildiğince geriden takip ediyorum, zira sinirimi bozuyor. Bugün de yine ekstra sinirim bozuldu Kırıkkale AKP il başkanının açıklamasıyla. Sinirimi bozan başkan değil yanlış anlaşılmasın, sinirimi bozan geri kalanımız.

Burası İsveç çünkü, kadına karşı zinhar en ufak bir şiddet, aşağılama yok. Adamın sözleriyle şiddete start verildi sanki. Herkes tepki halinde. Yahu burası günde bilmem kaç kadın cinayetinin işlendiği, kadınların hergün hastenelik edildiği, metrobüste ellenmenin tacizden, tokadın dayaktan sayılmadığı ülke değil mi, ben mi yanlış geldim?

Adamcağız bari hastenelik etmeyin demiş, çıtayı düşürmüş ne var? Milletvekili olmadığınız sürece yediğiniz dayağın, bilimum tacizin, cinayetin  yapanın yanına kar kaldığı ülkede hiç bir şeye tepki vermeyip, "kadın hakçılığımızın" gazını aldığı için, 8 Mart kadınlar gününde vazifesini yapmış "kolay lokma kadın düşmanı" bu arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim.

Yarın 3. sayfada vaka-ı adiye olmuş kadın cinayetlerini, çocuk gelinleri okumaya; eğitim hakkı, emzirme reformu, doğum izni, kürtaj hakları için mücadele eden kadınları uzaktan  izlemeye devam edeceğiz nasıl olsa. Erkekler sağ, biz selamet.

Hiç yorum yok: