24 Mart 2013 Pazar

35 milyon Türk erkeği bana kalsın


Necip ve etobur Türk erkeği
Pazar günkü yazıya, çok enterasan tepkiler geldi. Benim bir türlü kilo veremeyen bir kadın olduğumu iddia edenler  oldu mesela. Ben zayıf olduğum için diğer kadınların fit olmasını istemediğim teorisini öne sürenler de. Bunlar tabi ki, istisnasız erkeklerden gelen yorumlardı.

İçlerinden tanıdıklarıma, etrafımdaki çok güzel bir sürü kadının sırf 36 beden olmadıkları için ağızlarına sevdikleri şeyleri yıllardır koymadıklarını anlatmaya çalıştım.  Bu, bir ergeni annesiyle babasının aslında kendi çaplarında karizma sahibi bireyler olduklarını ikna etmekten daha boş bir çabaydı.


Velhasıl, sevgilisi diyet yaparken karşısında kebapları doyasıya midesine indiren, üstüne bir de künefe patlatıp, göbeğini sıvazlayan, annesi tarafından dolmalarla, böreklerle büyütülmüş necip Türk erkeğinin, kadınların açlıkla imtihanı konusunda empati göstermesini ve adil davranmasını -henüz- beklemeyin.

Her birinin, diyet yapmanın kadın olmanın doğal bir sonucu olduğuna, ve bundan zevk aldığımıza inancı tam. Tıpkı tüm ev işlerini yapıp, çocukların bütün dertleriyle ilgilenmenin, evin alışverişini yapmanın, onları doyurup beslemenin hayattaki en büyük keyfimiz olduğuna samimiyetle inanmaları gibi.

Lakin, asr-ı saadet yavaş yavaş bitiyor sevgili beyler.  Bu ülkede yeni Kıvançlar, Emir'ler yetiştiği sürece, hesap günü yakın!

Daha önce okumayanlar için bkz.
Six-pack hakkımız söke söke alırız
Emirin'in yolu bu blogdan Kıvanç sayesinde geçti




Hiç yorum yok: